Erektil Dysfunktion – ny behandlingsform

Erektil dysfunktion eller impotens er et stort problem hos flere danske mænd. Flere end 50% mænd over 60 år har i større eller mindre grad problemer med at få rejsning, og problemet findes også hos yngre mænd.

Behandlingen udføres af vores fysioterapeut Jens Langermann, som har taget kursus i behandling af erektil dysfunktion og gennemført modulet urogenital osteopati på Osteopat uddannelsen.

Symptomerne kan opstå på grund af flere forskellige årsager heriblandt medicinering, hjerneskader, psykiske lidelser eller nedsat blodtilførsel til penis. I dag behandler man primært impotens med medikamentet viagra eller i ekstreme tilfælde med et operativt indgreb. Begge behandlingsmetoder kan have bivirkninger og er ikke en langsigtet løsning på problemet.

Der findes en alternativ behandlingsmetode, hvor man ved hjælp af fokuseret shockwave kan påføre shockbølger på penisskaftet og i mellemkødet og dermed øge blodcirkulationen, så der dannes nye små blodkar. Dette sker ved hjælp af en proces kaldet angionese. Shockbølger påføres ved så lav intensitet, at der sjældent er nogle gener under behandlingen, og der er ingen kendte bivirkninger.

Der er signifikant videnskabeligt belæg for behandlingen med shockbølger, som kan hjælpe med igen at kunne få spontan erektion og gennemføre et samleje. Samtidig har denne behandling langsigtet effekt.

Diskretion og behandlingsforhold:
Der ydes 100% diskretion ved denne type behandling. Behandlingen vil foregå i vores behandlerrum med shockwave udstyr. Dette bruges normalt til ultralydsscanninger og andre shockwave behandlinger, så der er ikke andre end dig og behandleren, der ved, hvad du kommer i klinikken for.

Praktisk:
Det er vigtigt, at du forud for den første konsultation snakker med din egen læge, da behandlingen ikke udføres på patienter, hvor tilstanden er betinget af andre faktorer såsom forhøjet blodtryk, psykiske lidelser, overvægt, andre livsstilssygesomme eller hormonelle faktorer.

Den første konsultation bruges på en grundig gennemgang af din historik både sygdomme, tidligere skader, medicinering, operationer og generel livsstil. Derefter vil du få din første behandling, som tager omkring 15 min.

Du skal regne med at få 6 behandlinger, i nogle tilfælde op til 12, før der opnås en tilfredsstillende effekt. Du skal have 2 behandlinger om ugen.

Hvad kan du forvente?
Rejsningsproblemer har mange forskellige grader. Det kan være alt fra slet ikke at kunne få rejsning til problemer med at blive helt hård eller gennemføre et samleje. Hvis du er i den første kategori, er der begrænset effekt med shockwave behandling. Er du derimod i kategorien, hvor spontant erektion er problematisk, og du har svært ved at blive hård eller bibeholde din erektion gennem hele samlejet, har du gode chancer for at opleve en positiv effekt af denne behandling.

Få øget livskvaliteten og book en tid hos os.

Pris:
Første konsultation: 1.500 kr.
Pr. efterfølgende behandling: 1.000 kr.

Kontakt og tidsbestilling:
Du kan kontakte behandler Jens Langermann direkte på jens@ronnebaerallefysioterapi.dk for spørgsmål eller tidsbestilling. Du kan også ringe til klinikken på tlf. 49220110 alle hverdage mellem 8:00 & 13:00.
Ønsker du diskretion, kan du nøjes med at opgive dit navn og telefonnummer og bede Jens Langermann ringe direkte tilbage til dig.

Seneste nyheder